Genovés II, Santi i Carlos s'han proclamat este dissabte campions del Trofeu Superdeporte 2018Trofeu Superdeporte després de superar a Soro III i Salva per 60-45 en partida disputada en el trinquet de Pelayo.

El cartell original va ser modificat pel matí. Raúl, que anava a ser la parella del campió individual, va estar requerit per a substituir este diumenge a Nacho en la partida de la Lliga Bankia programada en el trinquet de Vilamarxant. D'ací la presència del mitger de Massamagrell, un dels pilotaris que millor s'acoblen al joc de Soro III.

Durant bona part de la partida el domini de l'equip vencedor ha estat evident. La superioritat numèrica però sobretot l'encert de les tres línies impedia a la parella trobar el quinze. Soro III i Salva ho intentaven però sempre es trobaven amb un mur que a més espentava.

Amb el marcador en 50-25 lloc la reacció roja. Soro III va començar a demanar pilotes per a passar decididament a l'atac i al cap de poc va ser Salva qui va trobar el camí del quinze. Amb la millora evident de la parella, la diferència es va reduir a un parcial (50-45).

Però Genovés II, Santi i Carlos no es van deixar sorprendre i, tot i la resistència dels rivals, van tancar la partida pel definitiu 60-45.