21 de febrero de 2018
21.02.2018
Circuits femenins de raspall Caixa Popular

Erika, Júlia, Ana i Fanni, les reines del raspall a Alcàsser

Van demostrar que han sigut les millors en les finals dels Circuits

21.02.2018 | 12:23
Imatge de les finalistes sub-23 de raspall femení possant amb els trofeus després de les finals.

El trinquet d'Alcàsser va gaudir d'unes excel·lents finals per a col·locar el colofó final als Circuits femenins de raspall Caixa Popular. El nivell de les mateixes va ser increïble i a més el trinquet es va omplir per a l'ocasió amb un gran ambient familiar, juvenil i més femení per a seguir les evolucions de les millors jugadores de raspall.

En el Circuit sub-18 de raspall, Erika d´Alquería d´Asnar i Júlia de Beniparrell van guanyar la final absoluta per 25 a 10 davant Lucia de Beniparrell i Marta de Tavernes Blanques. Erika i Júlia van plantejar la final de forma perfecta, intentant cercar el punt feble del seu equip rival i que no poguera jugar Marta de Tavernes Blanques, que els va posar en molts problemes en la primera fase. Erika impressiona amb el seu traure una vegada més. L'equip guanyador ha completat una competició perfecta, amb cinc victòries i cap derrota. A més les dos jugadores, Erika i Julià han madurat com a jugadores en aquests últims mesos demostrant una notable evolució.

La tercera plaça la van conquistar Natalia de Navarrés i Joana de Laguar després de guanyar 25 a 20 a Esther de Sueca i Nerea de Moixent. Que una vegada van haver de patir per a derrotar als seus rivals, on destaca Nerea de Moixent, que va tornar a demostrar tot el seu ímpetu i raça. Natalia s'ha convertit en la revelació de la categoria al costat de Joana, una jugadora de gran qualitat que pot arribar a ser una excel·lent jugadora en els pròxims anys si segueix amb entrenaments.

El millor equip de la primera fase del Circuit sub-23 va aconseguir el títol absolut després d'una gran final davant Ana de València i Amparo de València, guanyant 25 a 0. L'equip d'Ana Puertes i Fanni partien com a favorites però no es podien fiar de l'únic equip que les havia guanyat en la primera fase, Ana Sanchis i Amparo, que van començar molt bé el primer joc i a punt van estar de posar el 0 a 5, en el marcador després d'aconseguir un val i quinze al seu favor, en uns primers quinzes súper disputats. Però la confiança i el saber patir d'Ana i Fanni van fer que alçaren aquestes primeres dificultats, per a anar a poc a poc minant la moral dels seus rivals. Ana i Fanni van ser un rodillo en la final i no van deixar que entraren els seus rivals per a aconseguir aquest gran triomf.

La tercera posició l'han conquistat Victòria de València i Joana de Tavernes Blanques, després de guanyar 25 a 20, a Aida de Moixent i Noelia de Beniparrell. Novament va ser una partida molt disputada i dura, on van començar guanyant Aida i Noelia, però que no van poder guanyar davant un equip que ha acabat a gran nivell. Els quatre equips finalistes han realitzat una excel·lent competició en aquesta edició.

Prèviament a les finals del sub-23 es presenta l'escola d'Alcàsser i una representació de les jugadores que jugaran la fase final dels JECV de frontó individual femení en un trinquet que es va plenar. Van lliurar els trofeus i medalles a les finalistes José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana, Eva Zamora, alcaldessa d'Alcàsser, Paco Alos, director de relacions institucionals de Caixa Popular, Sebastià Giner, coordinador de pilota valenciana de pilota valenciana, Jaume Pasqual, alcalde d´Alquería d´Asnar, Paco Marí, regidor d'esports d'Alcàsser, Vicent Dubal, regidor d'esports de Moixent, al costat d'altres regidors de l'Ajuntament d'Alcàsser i vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook