‘Match ball’ superat per Guadi, Brisca i Miravalles. I no solament això, l’equip de la Llosa de Ranes s’ha situat quart en la classificació de la Lliga Bankia de raspall en superar ahir a Oliva a la formació de Villanueva de Castellón de Marrahí, Seve i Raúl, que van cedir pel tanteig de 25-5.

Amb solament un punt en el seu caseller abans de començar, Guadi i els seus companys havien de sumar per a no ser el primer equip que es quedava sense opcions de passar a les semifinals. I el seu nivell va estar acord a les necessitats, però no el dels rivals, on cap de les línies va rendir el que pot.

Va ser una confrontació plàcida per als vencedors que van ser tan superiors com deixen intuir els quatre jocs de diferència. Guadi va estar passador i va espentar des de la seua parcel·la, Brisca va explotar a la perfecció el seu joc d’aire i Miravalles va tirar de rapidesa per acabar nombroses pilotes.

La partida va suposar l’inici de la quarta jornada de la Lliga. Per tant, als dos equips li queda solament una confrontació més en la fase regular. Guadi té la passada en les seues mans. Marrahí tal vegada també, però amb 3 punts és el nou cuer i pot dependre de tercers resultats.Ian, tocat

Ian és dubte per a la partida que es disputarà el dissabte a Bellreguard per una molèstia en un dit de la mà. El campió individual es va fer mal dilluns a Xeraco, si bé va acabar de jugar. Tot i el contratemps es confia que arribe a temps. La millora de dilluns a dimarts ha estat evident.