L’equip de València agafa aire en la Lliga Bankia d’escala i corda mentre que el representatiu de Murla complica la seua continuïtat. Esta és la conseqüència de la victòria d’ahir de Soro III i Santi contra Genovés II, Félix i Monrabal en partida que es va disputar en el trinquet de Massamagrell i que es va resoldre per 60-40.

Soro III i Santi s’incorporen al grup d’equips que tenen 6 punts, els de Francés, Pere Roc II i Marc. Per davant d’ells estan Puchol II i Nacho, amb 9 punts i la plaça en semifinals assegurada, mentre que Genovés II, Félix i Monrabal tanquen la taula amb 3 punts.

La parella de València manté intactes les possibilitats de classificar-se i depén exclusivament d’ella. Per la seua banda, Genovés II i els seus hauran de guanyar i sumar 3 punts en la cinquena i darrera partida d’esta ronda i a més amb un resultat folgat per a millorar el seu coeficient que a hores d’ara és de -55. Això i que es produïsca un empat múltiple a 6 punts en el qual tinguen números favorables.

La confrontació en la casa del Tío Pena va oferir intercanvis de gran qualitat i va transcórrer anivellada. Llevant d’algun joc clar des del dau per a cada bàndol, la majoria dels parcials van requerir moltes pilotades.

El campió individual va ser el més determinant de la vesprada per la capacitat per a tornar les escomeses del trio i per la seua solvència per a fer quinzes. Hi hagué uns quants per a llevar-se el barret, els que va anotar ajustant la pilota a la careta des del dau.

Però la consecució dels 3 punts va estar cosa de dos. Esta vegada sí, Santi va aportar els quinzes que se li exigeixen a un mitger. El de Finestrat va estar valent i encertat.

El trio va jugar molt i es va repartir perfectament la feina. Cada línia jugava la seua i soltava bombes, però els dos de l’altre costat de la corda pareixien tres i de vegades quatre. En el tram final sí que va minvar un poc la potència de pegada de l’equip, que tot i això va continuar plantejant batalla.

La jornada definitiva començarà el dissabte en el trinquet Pelayo on jugaran els equips de Puchol II i Genovés II. Ja en diumenge, Marc i Pere Roc II s’enfrontaran a Xàbia mentre que Soro III es mesurarà a Francés a Bellreguard.