Genovés II ha guanyat un adepte, Guadi, qui assegura que la intervenció del seu company en la presentació de les lligues li va fer variar l’actitud respecte a la seua tornada a la màxima competició per equips, en el seu cas del raspall. «Va dir que no jugava amb la intenció d'entrar en el club dels que han guanyat més lligues sinó amb la de disfrutar. Les seues paraules em van fer pensar. Hui estàs bé però demà no sabem si estaràs lesionat o no entraràs perquè no dónes el nivell. Per això vull aprofitar el moment i disfrutar-ho, com va dir Genovés II», comenta.

Això sí, al de la Llosa de Ranes li ha costat començar a gaudir de la competició. «Al principi m'he vist molt mal. He notat pressió pel fet de tornar a la Lliga, la primera setmana vaig estar amb febra i a més vaig tindre una punxada en el colze. Ho he passat mal en les dues primeres partides. Per unes coses o altres el meu nivell havia abaixat, però ara ja he recuperat les bones sensacions», explica.

La màxima alegria l’ha tinguda amb la consecució de la victòria del passat dimarts contra l’equip de Marrahí, que deixa al seu en quarta posició i amb les possibilitats intactes de jugar les semifinals. «Sempre hem estat convençuts del fet que podem arribar a la fase final, més encara en una competició en la qual hui eres sisé i demà segon. Ara, afortunadament, depenem de nosaltres», assenyala.

I per què al principi no ha funcionat l’equip com s’esperava d’ell? Hi ha hagut diversos factors. «Ha sigut estrany. En la primera partida no ens acoblarem i tot ens va eixir malament. Però en la segona i tercera trobe que demostraren que podem estar al nivell de qui siga, però no vam acabar quinzes claus i ens va faltar concentració», diu.

Siga com fos, sempre han cregut en el potencial de la formació. «Però calia saber utilitzar-ho. Ens ha costat trobat el punt, han hagut de passar unes quantes partides perquè cadascú sàpiga quina és la seua i que la compenetració siga l'adequada, però veig que ara sí estem com volíem», apunta.

En la reacció també ha influït la bona sintonia entre les tres parts. «Des del primer dia ens estem donant ànims i estem molt units. En este aspecte, la peça clau és Miravalles, que té molta amistat amb mi i amb Brisca. Ell és qui ha fet més perquè l'ànim no decaiga i que mantinguem la confiança», diu.

Ara bé, de l’eufòria a la decepció hi ha un tram molt curt i Guadi ho sap. Encara falta rematar la feina per a assegurar-se les semis. Ha de ser guanyant a Montaner, Sanchis i Gabi dilluns en el trinquet de Xeraco. «És un equip molt fort. Té una de les tretes més fortes i un esquerrà que t'obliga a fugir de la seua mà sense enganyar-te perquè Gabi està fent-ho molt bé. Serà complicat, però volem passar i ens deixarem l'ànima en la partida», conclou.