23 de febrero de 2018
23.02.2018

La Fundació ja està definida

La gestora del món professional es va presentar ahir en societat

23.02.2018 | 11:38
La Fundació ja està definida

Tot i que ja estava actuant sobre el món professional des del mes de novembre, quan es va constituir, va ser ahir quan la Fundació per la Pilota Valenciana es va presentar en societat per a mostrar la seua estructura, als responsables de les diferents àrees i les línies de treball. L´acte va tindre lloc en l´Edifici Mesquita de la Conselleria d´Educació, Investigació, Cultura i Esport.

De l´entitat ja era coneguda la composició del Patronat, si bé es va recordar que d´ell formen part les institucions públiques, els principals patrocinadors de la pilota, els pilotaris, els trinqueters, els mitjans de comunicació i la Federació, així com Josep Maria Catalunya, Josep Maria Soriano i Amalia Garrigós, als quals se´ls ha demanat formar part pel seu prestigi social, cultural o esportiu.

A més es va presentar l´estructura de l´entitat, amb quatre departaments principals que tindran com a gran objectiu dignificar la figura del pilotari professional.

La secretaria és responsabilitat de Javier Nadal, més conegut pel malnom esportiu de Dorín. El pilotari de Xeraco, que a més és advocat, s´encarregarà de la política comercial, econòmica i de la relació amb organismes públics i privats.

Una altra pota fonamental és l´àrea esportiva, que gestionarà un altre jugador, dels més grans de la història, Waldo. El d´Oliva planificarà les competicions, les contractacions i seguiment esportiu dels jugadors, la coordinació amb els jutges i trinqueters, així com la relació amb la Federació i els clubs.

També està la parcel·la dels jutges, que treballaran per garantir el bon funcionament de les partides. En este cas s´ha optat per confiar en l´experiència d´un dels components de la nissaga El Zurdo, Emi Peris.

I per a estar al capdavant de l´àrea de màrqueting, comunicació i patrocinis l´escollit ha estat Guillermo Sanahuja, que és doctor en Ciències de la Comunicació i expert en màrqueting esportiu. Criat en el trinquet de Borriana, on els seus pares van regentar el bar durant anys, haurà d´elaborar el pla estratègic de comunicació juntament amb la direcció esportiva. També coordinarà els esdeveniments de la Fundació i se li ha encomanat la recerca de nous patrocinadors.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook