10 de marzo de 2018
10.03.2018
Lliga Bankia d´escala i corda

Pelayo posa a la venda les entrades de la final de la Lliga

El trinquet també ha fet pública la programació especial durant la setmana gran de les falles

10.03.2018 | 14:36
Carlos de Genovés.

Les entrades per a la final de la Lliga Bankia d´escala i corda es podran adquirir en el trinquet Pelayo des d´esta mateixa vesprada al preu de 30 euros per a les localitats de l´escala i 25 euros per als seients de les galeries. Fins al diumenge 18, que es quan es jugarà la partida, també es podran comprar en el mateix recinte de la capital en horari d´oficina.

Pere Roc II, Jesús i Carlos ja esperen rivals després de superar en la primera semifinal a Soro III i Santi per 60-40. La segona semifinal es completarà demà a Vilamarxant on Puchol II i Nacho es mesuraran a Francés, Javi i Bueno.

El trinquet Pelayo també ha fet pública la programació especial per a la setmana gran de les Falles. Seran quatre dies de partides de professionals d´escala i corda i raspall, de juvenils i de raspall femení. Totes les sessions començaran a les 16.30 hores llevant de la dominical, amb la final de la Lliga a les 11.30 hores.

El dijous 15 serà el dia de la convivència entre les primeres figures de les dues modalitats. Primer, Sergio i Seve jugaran contra Punxa, Sanchis i Raúl. A continuació, Soro III, Javi i Tomàs II s´enfrontaran a Puchol II, Raúl i Bueno.

El divendres obrirà la sessió una confrontació de juvenils i, posteriorment, Genovés II i Monrabal es mesuraran a Giner i Pere.

Ja en dissabte, Mar, Anabel i Victoria s´enfrontaran a Ana, Noelia i Amparo. Després, Marc i Santi jugaran contra Francés i Javi. I el diumenge, la final de la Lliga.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine