El trinquet Pelayo es va omplir el passat diumenge amb motiu de la final de la Lliga Bankia d’escala i corda i sembla que el de Bellreguard oferirà la mateixa imatge demà, en la cloenda de la competició germana de raspall.

Hui encara es poden adquirir entrades en la sessió habitual dels dissabtes. També demà, però per a la taquilla s’ha reservat un xicotet percentatge de bitllets, que probablement duraran uns minuts.

La qualitat del cartell i el fet que cinc dels sis finalistes aspiren a aconseguir el seu primer títol lliguer han sigut les principals raons del bon funcionament de la venda d’entrades. Com a Pelayo, la lluita no tindrà lloc solament en la pista, sinó també a l’escala, amb el suport incondicional dels afins de cada pilotari.

La facilitat i comoditat per a adquirir les entrades també ha ajudat a aconseguir el ple. A les opcions habituals de la compra en el mateix trinquet de Bellreguard i en els pobles dels finalistes, El Zurdo ha afegit una tercera, la compra telemàtica, situació que no és gens habitual en la pilota. Això ha afavorit que s’hagen realitzat reserves des de localitats tan llunyanes com Reus, a Catalunya.