29 de marzo de 2018
29.03.2018

Josep María Soriano, nou president de la Federació de Pilota Valenciana

El Patronat de la Fundació per la Pilota Valenciana s´ha reunit este dijous dia 29 de març per a completar una altra fase en el camí que va del començament a la consolidació

29.03.2018 | 18:01
Josep María Soriano, nou president de la Federació de Pilota Valenciana

El Patronat de la Fundació per la Pilota Valenciana s'ha reunit este dijous dia 29 de març per a completar una altra fase en el camí que va del començament a la consolidació.

L'últim any, la Federació de Pilota Valenciana havia tutelat el món professional, i en l'inici de la Fundació es va considerar oportú que l'ens federatiu continuara al capdavant de la gestió fins que l'estructura estiguera totalment definida. Ara, una vegada que s'ha concretat l'organigrama de la Fundació, la Federació cedeix eixes competències.

En esta transició, este dimecres 29 de març s'ha nomenat un nou president, sent elegit per unanimitat Josep María Soriano, que substitueix al també president de la Federació, José Daniel Sanjuan, qui passa a ser membre de la Comissió Executiva de la Fundació. La Federació, a més, continua sent membre del Patronat.

El Patronat ha agraït el treball de José Daniel Sanjuan durant este temps, que ha sigut clau per a iniciar el projecte que pretén millorar i dignificar l'àmbit professional de la pilota valenciana.

A més cal recordar que, a partir del pròxim dimarts dia 2 d'abril, començaran a estar operatives les noves àrees de la Fundació, la de Direcció Esportiva i la de Màrqueting, Comunicació i Patrocinis.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook