29 de marzo de 2018
29.03.2018

Josep María Soriano, nou president de la Federació de Pilota Valenciana

El Patronat de la Fundació per la Pilota Valenciana s´ha reunit este dijous dia 29 de març per a completar una altra fase en el camí que va del començament a la consolidació

29.03.2018 | 18:01
Josep María Soriano, nou president de la Federació de Pilota Valenciana

El Patronat de la Fundació per la Pilota Valenciana s´ha reunit este dijous dia 29 de març per a completar una altra fase en el camí que va del començament a la consolidació.

L´últim any, la Federació de Pilota Valenciana havia tutelat el món professional, i en l´inici de la Fundació es va considerar oportú que l´ens federatiu continuara al capdavant de la gestió fins que l´estructura estiguera totalment definida. Ara, una vegada que s´ha concretat l´organigrama de la Fundació, la Federació cedeix eixes competències.

En esta transició, este dimecres 29 de març s´ha nomenat un nou president, sent elegit per unanimitat Josep María Soriano, que substitueix al també president de la Federació, José Daniel Sanjuan, qui passa a ser membre de la Comissió Executiva de la Fundació. La Federació, a més, continua sent membre del Patronat.

El Patronat ha agraït el treball de José Daniel Sanjuan durant este temps, que ha sigut clau per a iniciar el projecte que pretén millorar i dignificar l´àmbit professional de la pilota valenciana.

A més cal recordar que, a partir del pròxim dimarts dia 2 d´abril, començaran a estar operatives les noves àrees de la Fundació, la de Direcció Esportiva i la de Màrqueting, Comunicació i Patrocinis.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook