10 de abril de 2018
10.04.2018

Cheste tira de figures per a les festes

Vila-real i Sueca són altres de les opcions diferents

10.04.2018 | 12:58
Cheste tira de figures per a les festes

El trinquet Pelayo acollirà el dissabte la cita més rellevant de la setmana, la final del Trofeu Universitat de València, però durant els pròxims dies es completaran altres partides que destaquen en l´agenda setmanal, bé per la seua singularitat o per la qualitat del cartell.

Una serà en la modalitat de frontó, el diumenge concretament i en la localitat de Cheste, que està celebrant les festes de la Soledad. Com sol ser habitual, la pilota tindrà un espai rellevant en el reconeixement a la patrona i s´ha requerit la presència de quatre consumats especialistes de les tres parets, que a més tenen un vincle especial amb el municipi. De roig vestiran Genovés II i Raúl. El primer és un fix de les cites més importants en el Frontón Barón de Cheste i el segon també, amb l´afegit de ser considerat pràcticament un vei del poble. De fet, Raúl ´passeja´ el nom de Cheste per tot arreu de la Comunitat Valenciana, en el pantaló de la seua vestimenta esportiva.

Amb faixa blava formaran Fageca i Adrián de Museros. Este és un cas semblant perquè el rest és altre dels habituals en el verd de la localitat i el davanter la representa en les competicions de frontó federatives.

Per altra banda, el trinquet de Vila-real anuncia este divendres una partida nocturna, un duel per parelles de primer nivell amb Soro III i Raúl contra Marc i Javi. El trinqueter Pepe Mezquita ha batejat l´esdeveniment com a ´Nit màgica´, i per la qualitat del cartell hauria de ser-ho. El mateix divendres, però de vesprada i a Sueca, Adrián I recupera als professionals en la seua oferta setmanal: Ferrer i Santi jugaran contra José Salvador i Tomàs II.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook