S’ajusta encara més la classificació en la Lliga Bankia de raspall, que ahir va visitar el trinquet de Genovés per a completar la segona partida de la penúltima jornada. L’equip local de Sergio, Coeter II i Néstor es va imposar per 25-5 al de Senyera, que esta vegada va estar compost per Pablo, Canari i Ricardet. El rest titular, Ian, va ser baixa per una lesió en el dit cor.

La victòria situa als de Genovés en tercera posició i amb l’opció de passar a semifinals en les seues mans. L’equip continua en una clara progressió ascendent, principalment per l’aportació de Sergio, que està sent dels participants més destacats en la present edició del campionat.

Ahir es va lluir en sa casa. Al dau va mostrar un repertori variat de tretes que van permetre sumar els jocs del dau a la carrera i al rest va estar segur en les restades i efectiu en les rematades.

Les línies capdavanteres també signaren una destacada actuació. Coeter II va aprofitar les dimensions relativament reduïdes del trinquet per a explotar la seua tècnica i a més va a més va interceptar un gran nombre dels primers colps de Pablo. I Néstor va aprofitar les pilotes que va tenir bones.

L’equip de Senyera va acusar l’absència del seu líder. Pablo va complir i va posar moltíssimes ganes, però Ian està dos escalons per damunt de tots a hores d’ara i és natural que se li trobe a faltar. Això sí, la folgada derrota va ser pels mèrits dels vencedors i no pel rendiment del jove rest de Barxeta.