18 de abril de 2018
18.04.2018

Llíria es suma a l´agenda setmanal

El trinquet edetà acollirà partides de professionals els diumenges de matí

18.04.2018 | 11:54
Llíria es suma a l´agenda setmanal

El trinquet de Llíria s´incorpora des de ja a l´agenda setmanal professional, mitjançant l´acord que ahir signaren el consistori i el club de pilota local, representats pel regidor d´Esports, Pedro Vicente Alamá, i la presidenta, Esperanza Pérez.

El recinte farà partides de professionals tots els diumenges de matí, de moment fins que acabe l'any, però la intenció és que l´activitat es consolide i perdure en el temps.

La matinal estava lliure en l´agenda setmanal, si bé sol ser el dia en el qual es disputen les finals dels esdeveniments més importants. Des del Club de Pilota de Llíria informen que, quan es coincidisca amb una final, el trinquet ho respectarà i eixa setmana no farà partida. Ara bé, les portes no estaran tancades dues setmanes consecutives perquè l´objectiu és fidelitzar al públic.

L´organització de partides professionals d´una manera continuada era l´única activitat que faltava en el trinquet, amb molta vida gràcies al club de pilota. En el recinte s´ensenyen a jugar vint-i-cinc alumnes i els socis tenen en ell la seua seu per a participar en les competicions federatives per a aficionats.

El tret d´eixida no podia ser millor. En la jornada inaugural del pròxim diumenge (11.30 hores) s´ha requerit la presència d´un dels imprescindibles de les grans cites, Puchol II, que formarà amb el finalista de la Lliga Bankia d´escala i corda, Bueno. I en la contra, els campions lliguers de l´edició de 2014, Fageca, Javi i Monrabal.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook