14 de mayo de 2018
14.05.2018
Lliga Dos i Lliga Promeses

Les futures figures ja tenen finals

En la Lliga Dos es dóna la sorpresa amb la derrota dels líders

14.05.2018 | 12:11
Les futures figures ja tenen finals

La Lliga Dos i Promeses ja esperen les finals, que es resoldran el pròxim diumenge al trinquet de la Pobla de Vallbona. Els pronòstics s´han complit a mitges. I és que com s´ha pogut comprovar en les semifinals, la supremacia de la fase regular pot quedar-se en res en una sola partida.

En l´escaló previ al món professional, Martí I, Àlex Alandes i Nando s´enfrontaran a Julio, Javi Font i Pablo Salvador. Els primers han obtingut millors números en la ronda regular i han resolt la semifinal contra Carlos, Àlex i Adrià amb certa autoritat (60-35).

Però atenció perquè el nét del mític Juliet d´Alginet i els seus companys han eliminat en la semifinal al millor equip del torneig fins al divendres, quan David, Guillermo i Javi van caure per 60-45 al trinquet de Sueca. Primera derrota, que els deixa sense opcions de proclamar-se campions.

En la Lliga Promeses, Àlex Tur, Hilari i Àlex Catalán arribaran a la partida que val títol amb ple de victòries. Per tant, poden ser considerats favorits. Ara bé, en la contra estaran Yago, Natxo i Lluís, que en el precedent de la fase regular posaren en seriosos problemes als encara invictes, que guanyaren 60-55.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook