Sembla que els quatre pilotaris es van posar d’acord per oferir el millor del seu repertori en un dia i esdeveniment assenyalat, el I Memorial Juan Blasco ‘Navarro’, que va tindre lloc ahir al trinquet de Manises.

Genovés II i Jesús es van imposar per 60-50 a Soro III i Salva després d’una hora i tres quarts de grans intercanvis i jugades que solament estan a l’abast dels millors. En la primera meitat de la partida va manar en el marcador la parella de Massamagrell amb un avantatge màxim de tres jocs i posteriorment es va produir la remuntada i victòria de Genovés II i Jesús.

Al gran nivell de cada línia cal afegir el perfecte acoblament de cada equip. Es notava que les dues parelles estaven còmodes i amb ganes d’agradar al públic, que se’n va anar més que satisfet. La matinal a Manises va començar amb partides d’escoles de pilota de Llíria, Manises, l’Eliana, Riba-roja, Xúquer, i Sueca.

On no es va poder jugar ahir va ser al nou frontó de Castelló. La inauguració va ser ajornada fins a nova ordre a causa del temporal i el risc de pluja a l’hora de l’encontre. El cartell anunciava a Fageca i Álvaro contra De la Vega i Bueno.