04 de junio de 2018
04.06.2018

Un excel·lent homenatge a Navarro

Genovés II i Jesús superen a Soro III i Salva per 60-50

04.06.2018 | 12:09
Un excel·lent homenatge a Navarro

Sembla que els quatre pilotaris es van posar d´acord per oferir el millor del seu repertori en un dia i esdeveniment assenyalat, el I Memorial Juan Blasco ´Navarro´, que va tindre lloc ahir al trinquet de Manises.

Genovés II i Jesús es van imposar per 60-50 a Soro III i Salva després d´una hora i tres quarts de grans intercanvis i jugades que solament estan a l´abast dels millors. En la primera meitat de la partida va manar en el marcador la parella de Massamagrell amb un avantatge màxim de tres jocs i posteriorment es va produir la remuntada i victòria de Genovés II i Jesús.

Al gran nivell de cada línia cal afegir el perfecte acoblament de cada equip. Es notava que les dues parelles estaven còmodes i amb ganes d´agradar al públic, que se´n va anar més que satisfet. La matinal a Manises va començar amb partides d´escoles de pilota de Llíria, Manises, l´Eliana, Riba-roja, Xúquer, i Sueca.

On no es va poder jugar ahir va ser al nou frontó de Castelló. La inauguració va ser ajornada fins a nova ordre a causa del temporal i el risc de pluja a l´hora de l´encontre. El cartell anunciava a Fageca i Álvaro contra De la Vega i Bueno.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook