07 de junio de 2018
07.06.2018
ÚLTIMA HORA
Copa Diputació de València de raspall

Guadi deixa a Ian sense puntuar

El campió individual i de la Lliga cau en la jornada inaugural de la Copa de raspall

07.06.2018 | 12:03
Canari va ser el baluard defensiu de sempre i a més va estar molt encertat en atac.

Semblava que la jornada inaugural de la Copa Diputació de València de raspall anava encaminada al repartiment de punts, però finalment hi hagué ple per a la formació de la Llosa de Ranes de Guadi i Canari, que va superar a la de Bellreguard amb Ian i Roberto pel tanteig de 25-10. La partida es va disputar ahir a Castelló de Rugat.

Des de el primer moment, Guadi i Canari donaren la sensació d'estar millor acoblats, de ser més que equip que el rival. Però fins al 10-15 favorable als després vencedors les dues parelles feren bona la treta i sumaren al dau amb més o menys solvència.

A continuació va arribar el joc clau, que va trencar amb la dinàmica de la partida. Ian i Roberto disposaren de val per a igualar en sis ocasions, però finalment anotaren Guadi i Canari en el quart val. Després, els representants de la Llosa de Ranes es tornaren a fer forts amb al traure per a tancar la partida, sumar els 3 punts i deixar als contraris en zero.

La sensació que va deixar la parella vencedora va ser molt bona. Guadi va necessitar uns quants quinzes per a calfar les mans, però quan es va agafar va estar segur i contundent. El traure va ser la seua principal opció en atac tot i que al rest es va encarar amb encert a la galeria. Restant va estar impecable.

Canari, per la seua banda, continua demostrant la seua condició de mitger de referència. La defensa sempre és la seua principal virtut i així va succeïr a Castelló de Rugat, però el de Xeraco també va destacar i molt en la consecució del quinze, rematant i trobant fàcilment la galeria.

En la formació derrotada, Ian va jugar al seu nivell. No va ser la millor partida del de Senyera, però va respondre. Gràcies a la seua aportació la victòria de Guadi i Canari no va ser més folgada. I de cara a la classificació per a les semifinals el coeficient de jocs pot ser un element clau.

Roberto sí que pot i deu rendir més del que ho va fer. El d'Alzira va posar voluntat, esforç i ganes, però en alguns moments li va faltar concretar millor els colps per a no concedir segones oportunitats als rivals. Ara bé, amb la consecució del joc clau, el de la possible gualada a 15, la història podria haver sigut molt diferent. Ací també sembla que hi ha un bon equip.

La competició continuarà demà al trinquet El Rovellet de Dénia, que últimament està 'abonat' a les partides nocturnes quan es tracta d'anunciar a primeres figures. En este cas serà el torn dels altres dos equips enquadrats en el Grup A, el representatiu d'Oliva de Mario i Brisca i el de Genovés amb Sergio i Miravalles (23.00 hores). Les dues primeres partides del Grup B es jugaran el dissabte a la Llosa de Ranes i el diumenge a Bellreguard.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook