La Copa Diputació de Raspall es va cobrar les seues primeres víctimes del grup A, ahir dilluns, al Trinquet Municipal de Xeraco. A la localitat de La Safor es va viure l’enfrontament entre la parella de Genovés, formada per Sergio i Miravalles, i l’equip redissenyat de Bellreguard. Amb un tanteig de 25 per 5 va guanyar la dupla front a Vercher, Roberto i Gabi.

La lesió del campió Individual, Ian, va forçar l’adaptació del seu equip, que es va reconvertir a un trio. El mitger Roberto va jugar amb l’ajuda de Vercher i amb Gabi a la punta. Però la superioritat dels rivals va ser molt contundent i no donaren opció a la formació de Bellreguard de poder desplegar el seu joc.

Des del moment inicial de la partida Sergio i Miravalles van forçar al màxim als seus contrincants, impedint que estos aconseguiren acoblar-se i començar el seu atac en defensa de les possibilitats que els quedaven per passar a semifinals.

Des del rest va sumar primer la parella. I també ho va fer al passar al dau. Amb 10 per cap al marcador, els que vestien de blau tingueren oportunitat de fer un joc, el primer i últim de la partida a favor seu.

Vercher, que amb una potent treta sempre aconsegueix descentrar al seu rival, no ho va aconseguir ahir a Xeraco. I els seus companys tampoc van ser capaços d’aportar per perseguir la victòria. Una victòria per a la parella, amb un marcador final de 25-5.

Demà continua la competició a Castelló de Rugat (18 h), mitja hora abans del que estava previst, ja que hi ha partit de la Selecció Espanyola de futbol al Mundial de RússiaSelecció Espanyola Mundial de Rússia. A la Vall d’Albaida jugaran Mario i Brisca, que són matemàticament els que més fàcil ho tenen per accedir a la fase final, i hauran d’enfrontar-se a Guadi i Canari. La primera formació, representativa de l’Ajuntament d’Oliva es troba a hores d’ara amb un total de 6 punts en la taula classificatòria.

Per la seua part, el conjunt de La Llosa de Ranes acumula 3 punts, però té opcions de sumar-ne tres més en cas d’aconseguir la victòria amb dos jocs de diferència. Per tant, cal ser pacients i esperar que un dels dos equips aplegue a 25, fer els càlculs correctes i així desvelar quines formacions del grup A passen a la fase final de la competició.