19 de junio de 2018
19.06.2018
Copa Diputació de Raspall

Ian i Roberto, eliminats de la Copa de raspall

Demà es juga a Castelló de Rugat la partida definitiva per determinar quins equips del grup A passen a les semifinals

19.06.2018 | 12:02
Ian i Roberto, eliminats de la Copa de raspall

La Copa Diputació de Raspall es va cobrar les seues primeres víctimes del grup A, ahir dilluns, al Trinquet Municipal de Xeraco. A la localitat de La Safor es va viure l'enfrontament entre la parella de Genovés, formada per Sergio i Miravalles, i l'equip redissenyat de Bellreguard. Amb un tanteig de 25 per 5 va guanyar la dupla front a Vercher, Roberto i Gabi.

La lesió del campió Individual, Ian, va forçar l'adaptació del seu equip, que es va reconvertir a un trio. El mitger Roberto va jugar amb l'ajuda de Vercher i amb Gabi a la punta. Però la superioritat dels rivals va ser molt contundent i no donaren opció a la formació de Bellreguard de poder desplegar el seu joc.

Des del moment inicial de la partida Sergio i Miravalles van forçar al màxim als seus contrincants, impedint que estos aconseguiren acoblar-se i començar el seu atac en defensa de les possibilitats que els quedaven per passar a semifinals.

Des del rest va sumar primer la parella. I també ho va fer al passar al dau. Amb 10 per cap al marcador, els que vestien de blau tingueren oportunitat de fer un joc, el primer i últim de la partida a favor seu.

Vercher, que amb una potent treta sempre aconsegueix descentrar al seu rival, no ho va aconseguir ahir a Xeraco. I els seus companys tampoc van ser capaços d'aportar per perseguir la victòria. Una victòria per a la parella, amb un marcador final de 25-5.

Demà continua la competició a Castelló de Rugat (18 h), mitja hora abans del que estava previst, ja que hi ha partit de la Selecció Espanyola de futbol al Mundial de Rússia. A la Vall d'Albaida jugaran Mario i Brisca, que són matemàticament els que més fàcil ho tenen per accedir a la fase final, i hauran d'enfrontar-se a Guadi i Canari. La primera formació, representativa de l'Ajuntament d'Oliva es troba a hores d'ara amb un total de 6 punts en la taula classificatòria.

Per la seua part, el conjunt de La Llosa de Ranes acumula 3 punts, però té opcions de sumar-ne tres més en cas d'aconseguir la victòria amb dos jocs de diferència. Per tant, cal ser pacients i esperar que un dels dos equips aplegue a 25, fer els càlculs correctes i així desvelar quines formacions del grup A passen a la fase final de la competició.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook