Dues partides completades, dues guanyades i a la final per la porta gran. Puchol II jugaran pel títol del Trofeu Diputació d'Alacant després de superar en la nit del divendres al trinquet de Dénia a Pere Roc II, Pere i Carlos pel resultat de 60-45.

El rest de Vinalesa continua intractable i en este torneig s'ha trobat amb dos companys que el secunden a la perfecció. A Dénia va tindre lloc una confrontació que durant bona part es va desenvolupar a un ritme frenètic i que va oferir molts intercanvis de bella factura, amb els sis pilotaris ratllant a gran altura.

Esment especial mereix l'actuació dels dos escaleters. Puchol II va alternar força i qualitat i en l'execució dels rebots va estar magistral, amb la dificultat que implicava restar els colps d'esquerra de Pere Roc II. El de Benidorm va jugar amb molt criteri i encert. I com es característic en ell, va ser valent. En cada pilotada buscava el quinze.

Fins al 40-40 no es va poder intuir a quin costat cauria la victòria. Els dos equips carregaven amb criteri i els jocs es decidien per detalls, alguns d'ells després de tombar uns quants vals a una banda i l'altra.

En el tram final, els vencedors es van mostrar més sencers, amb més forces en la rematada, la qual cosa els va permetre sumar amb un poc més de solvència, però treballant-se igualment els jocs.

El cartell de la final, que es jugarà el divendres 1 de juny al trinquet de Benissa, es concretarà este matí a Xàbia on Pere Roc II, Pere i Carlos s'enfrontaran a Genovés II, Félix i Tomàs II. Els vencedors continuaran endavant.