27 de junio de 2018
27.06.2018
LESIÓN

Ian pateix un esquinç al genoll

Les primeres valoracions apunten a unes tres setmanes de recuperació

27.06.2018 | 12:56
Ian pateix un esquinç al genoll

No està tenint sort últimament el número u de la modalitat de raspall. Ian, que estava a expenses de ser sotmés a unes proves per unes molèsties al genoll esquerre, ja sap que pateix un esquinç de grau 2 i que aproximadament estarà tres setmanes recuperant-se abans de tornar als trinquets.

Els problemes de Ian van començar durant la disputa de la Copa Diputació de València de raspall. En la segona jornada de la fase prèvia i en partida que va tindre lloc el passat dia 12 al trinquet d´Oliva el de Senyera no va poder acabar per un dolor en la cama. Era la primera vegada en la seua carrera esportiva que es deixava una partida.

Les proves posteriors van diagnosticar una elongació en l´abductor, que l'obligaren a perdre´s la següent i transcendental partida del seu equip, que va ser eliminat de la competició.

El passat divendres el rest va reaparéixer a Genovés. Esta vegada va acabar la partida, però el dolor li va impedir rendir al seu nivell habitual. Normal, tenint en compte la lesió que ahir va ser diagnosticada. Per prescripció mèdica, Ian serà tractat amb crioteràpia i fisioteràpia.

Marrahí es altre dels pilotaris que s´acaben d´afegir al llistat de baixes tot i que el de Villanueva de Castellón solament pateix un problema estomacal que l'ha obligat a llevar-se la partida que tenia programada hui a Guadassuar, la prèvia a la confrontació de la Copa d´escala i corda.

En la competició germana del raspall, amb Sergio creix l´optimisme de cara a la seua participació en la semifinal del diumenge a Oliva. El rest de Genovés evoluciona favorablement del dolor a l´abductor.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine