L’equip de Vinalesa de Puchol II i Carlos s’ha adjudicat la quarta plaça de les semifinals de la Copa d’escala i corda en imposar-se ahir a la parella d’Almussafes amb De la Vega i Jesús en la partida que va tancar la fase regular (60-45).

La cloenda de la ronda va ser un regal per a la vista dels nombrosos espectadors que es congregaren al trinquet de la Pobla de Vallbona. Els dos equips es jugaven la vida i lluitaren fins a l’extenuació en una batalla tan preciosa com emocionant.

Durant la major part de la partida Puchol II i Carlos van donar la sensació d’estar més a prop de la victòria, però amb cada joc que aconseguien De la Vega i Jesús, sobretot en el magnífic tram final, van sorgir els dubtes entre el respectable, que es va fartar d’aplaudir.

Puchol II i Carlos han acabat líders del Grup A i jugaran la primera semifinal contra Soro III i Salva el pròxim divendres a Vilamarxant. La segona tindrà lloc el dimarts de la setmana que ve a Massamagrell i la final el dia 15 a Guadassuar.

Tio Pena de Massamagrell

A més de per la semifinal de la Copa el trinquet de Massamagrell també és notícia perquè esta vesprada comença un dels tornejos clàssics de l’estiu, el Trofeu Tio Pena, que compleix vint-i-nou anys de vida. Esta vesprada es disputarà la primera semifinal amb Pere Roc II i Héctor contra Genovés II i Javi.

El pròxim dimarts es farà un parèntesi amb motiu de l’eliminatòria ‘copera’ i el següent, dia 17, es completarà la segona semifinal amb Soro III i Raúl contra Francés i Félix. La final tindrà lloc el dimarts 24.