Com que és una de les cites més importants de l’estiu el Trofeu Tio Pena requereix la presència de les millors figures. I amb pilotaris de l’entitat de Pere Roc II i Héctor, que ahir s’imposaren a Genovés II i Javi per 60-50, el més normal és que es presencie un gran espectacle.

I així va passar en la primera semifinal del torneig amb vint-i-nou anys de vida. En l’equip vencedor hi hagué equilibri en els mèrits. Pere Roc II va estar en la seua línia, açò és, incisiu i valent, a més d’encertat. Davant, Héctor va agradar especialment al públic pel seu bon gust per a tractar a la pilota.

Genovés II va ser el millor dels derrotats pel seu excel·lent nivell durant tota la confrontació. A Javi li va costar un poc entrar en partida, però quan ho va fer es va mostrar letal en les rematades i solidari en les restades.

Per a presenciar la segona semifinal cal esperar quinze dies perquè el pròxim dimarts el trinquet de Massamagrell acollirà una altra segona semifinal, la de la Copa. Coses del destí, Pere Roc II i Genovés II seran novament protagonistes i rivals. El dia 17 i tornant al trofeu, altre enfrontament entre parelles de luxe amb Soro III i Raúl contra Francés i Félix. I el dia 24, la final.