13 de julio de 2018
13.07.2018
Exposició fotogràfica

Un regal pel segle i mig d´aniversari

El Museu de la pilota ha programat una exposició de Pelayo

13.07.2018 | 12:24
El trinquet Pelayo va ser inaugurat en agost de 1868.

Amb motiu del 150 aniversari del trinquet Pelayo de València, des del Museu de la Pilota i l´Ajuntament del Genovés s´ha organitzat una exposició fotogràfica sobre la història del trinquet ubicat al cor de la ciutat de València i del que es diu que és el recinte esportiu en actiu més antic de tota Europa.

A partir de l´arxiu fotogràfic del museu i algunes cessions de l´emblemàtic trinquet es podran veure un centenar d´imatges triades per a tal esdeveniment.

A més, també s´exposaran una sèrie de vitrines amb material relacionat amb el trinquet Pelayo. Així, es podran veure retalls de premsa originals, també cedits pel mateix trinquet, com publicacions on apareix o se cita el recinte de la ciutat de València.

També es podrà veure algunes peces històriques i singulars com un cartell de 1981, les fitxes federatives de l´any 1940, l´últim pantaló que va utilitzar el Xiquet de Quart, el caixonet de les pilotes, la roba que va portar Álvaro al seu comiat a Pelayo o unes quantes entrades i talons.

La inauguració tindrà lloc al Museu de la Pilota el divendres 27 de juliol a les 20.00 hores amb entrada lliure fins a completar l´aforament.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook