17 de julio de 2018
17.07.2018
43ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, Gran Premi El Corte Inglés

Beniparrell i Borbotó són els campions de plata i bronze

Beniparrell va vibrar amb l´Autonòmic de Galotxa, G.P. El Corte Inglés

17.07.2018 | 13:56
Beniparrell i Borbotó són els campions de plata i bronze

La vesprada del diumenge va viure les últimes finals de la 43ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, Gran Premi El Corte Inglés, i que tingueren lloc en el carrer de pilota ´El Surdo´ de Beniparrell.

La sessió vespertina va començar amb la disputa de la final de la categoría de bronze, on s´enfrontaven el Bar Silvestret Borbotó B i el Caixa Popular Godelleta B. En la partida, que vivía uns primers compasos molt igualatats, finalment s´imposava el bon joc de la formació de la pedanía de Valencia, ja que els seus jugadors es mostraven més regulars. Tot i acabar 70 per 30, la partida va ser més renyida del que podría fer pensar el marcador.

Una vegada finalitzada la primera partida aplegava el torn a al plat fort de la vesprada, la final corresponent a la divisió de plata, en la que es jugaven el trofeu de campions l´equip local de l´Ajuntament de Beniparrell B i el Casa Cent Duros Borbotó A. La última partida de la competició es vivía amb molta intensitat per part de tots els jugadors. Els feridors de les dues formacions buscaven al galotxer de cada equip, evitant a Roberto de Beniparrell i Adrian de Borbotó, que destaquen per fer un bot amb molta força. Els locals del Beniparrell s´avançaven fins a tindre un 40 a 20 favorable, moment en el que començava a destacar Enrique de Borbotó, que feia posible la remuntada del seu equip, igualant a 50 en el marcador. El joc desplegat per tots els integrants també portava a la igualada a 60, pero els últims dos parcials els sumava el Beniparrell, i amb ells una nova copa de campions per a les seues vitrines. La regidora de Godelleta, Mª Carmen Segovia, i el representant del CPV Beniparrell, Carlos Costa, varen ser els encarregats de lliurar els trofeus als últims finalistes del campionat.

Quarta i femení

Però el diumenge de matí també es jugaren tres finals més, en les quals Borbotó també aconseguia el títol de la categoria femenina, mentre que Meliana i Montserrat s´emportaven els de quarta categoria A i B, respectivament. En la primera de les finals que es disputaren, corresponent a la categoria femenina, s´enfrontaven de nou els dos millors equips femenins, Borbotó A i Godelleta, aconseguint la victòria les xiques de Borbotó que de moment han conquerit tots els títols oficials. Una vegada completada la primera partida aplegava el torn a la final de quarta categoria A, on el derby entre el Meliana D i E caia de manera favorable als segons. A la final de quarta B Montserrat B s´emportava la final davant el Faura C.

Resultats

Final Segona: Ajuntament Beniparrell B (Roberto, Ponce, Jordi i Luis) – 70 Casa Cent Duros Borbotó A (Adrian, Enrique, Eugenio, Dani) – 60. Final Tercera: Bar Silvestret Borbotó B (Paco, Carles, Pablo, Ivan, Jose) – 70 Caixa Popular Godelleta B (Lucas, Fran, Andrea) - 30.

Final Quarta A: CPV Meliana E (Artur, Josep i Guillem) - 70 CPV Meliana D (José Luis, Dani, Leo, Edu i Sergio) – 30- Final

Quarta B: Lanzadera Montserrat (Aitor, Andrés, Víctor, Carles) – 70 CPV Faura C (Juanba, Ángel, Marc i Daniel) – 50.Final Femenina: Cent Durs Borbotó A (Ana Belén, Mónica, Adriana i Mireia) – 70 Caixa Popular Godelleta (Sara, Victoria i Carolina) - 50.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook