El curs 2018 ja ha tancat la disputa de les dues competicions oficials per equips, la Lliga i la Copa, competicions que han tingut un bon nombre de noms propis perquè els títols han estat repartits. L’excepció ve donada amb els campionats d’escala i corda on Carlos ha fet l’únic doblet.

No solament això, el pilotari de Genovés afrontava la seua primera final en les dues competicions. Per tant, s’ha estrenat com a finalista i campió alhora.

El passat mes de març Carlos va aconseguir el títol en la Lliga formant en la punta amb Pere Roc II i Jesús. Per al rest de Benidorm va ser el seu segon títol en tres finals completades i per al mitger de Silla el tercer en altres tantes finals disputades durant la seua trajectòria.

En la Copa, que va concloure el passat diumenge al trinquet de Guadassuar, Carlos ha sigut company de Puchol II Per al rest de Vinalesa ha sigut el quart entorxat en sis intents i amb esta nova victòria es distancia encara més d’Álvaro, Genovés II, Raúl, Jesús, Dani, Monrabal II i Herrera que sumen dos campionats. A més és de rebut destacar als pilotaris que fregaren el títol. Francés, Javi i Bueno es quedaren a dos jocs de ser campions de la Lliga en una de les millors finals dels últims anys. Per la seua banda, Pere Roc II i Tomàs II també rendiren al nivell dels seus rivals en la partida del passat diumenge. En la modalitat de raspall Ian, Canari i Ricardet van aconseguir el guardó per equips més preuat, el de la Lliga. Per als tres ha sigut el primer. El també campió individual l’ha sumat en la segona final que disputava mentre que el mitger i el punter han debutat com a finalistes.

La Copa ha sigut per a Mario i Brisca. El cas del rest de Bicorp és el més cridaner perquè mai havia participat en una competició oficial. Brisca ha jugat tres de les quatre edicions, però la passada ha sigut la seua primera final. Amb este triomf el mitger d’Oliva ja té els dos títols per equips més importants perquè l’any passat va aconseguir guanyar la Lliga amb Moltó.

Les lligues i les copes han ocupat bona part dels més de set mesos de la present temporada, en la qual també s’han completat cites de prestigi com els trofeus Mixt Masymas, Universitat de València, Villarreal CF, Diputació d’Alacant i Mancomunitat de la Safor. Pere Roc II i Puchol II tornen a aparéixer en el llistat de campions, a més amb un total de 2 títols. La resta de vencedors de les diferents cites i que també destaquen han sigut Javi, Héctor, Bueno, Santi, Jesús, Carlos, Vercher, Brisca i Josep.