20 de julio de 2018
20.07.2018
TROFEU CIUTAT DE TORRENT

Puchol guanya el gran duel

El rest de Vinalesa i Nacho jugaran la final del Trofeu Ciutat de Torrent

20.07.2018 | 11:44
Nacho va tindre més presència en atac en l´últim terç de la semifinal disputada ahir al trinquet de Torrent.

L´objectiu és millorar o almenys igualar l´èxit de les dues edicions anteriors per a consolidar el torneig com un dels esdeveniments més importants de l´estiu i de moment s´està aconseguint. I és que la jornada inaugural de la tercera edició del Trofeu Ciutat de Torrent va congregar ahir a un gran nombre d´aficionats al trinquet de la localitat, que van gaudir d´una primera semifinal guerrera amb victòria de Puchol II i Nacho contra Soro III i Javi pel tanteig de 60-45.

Finalment es va imposar la parella que va aguantar millor el desgast de l´hora i mitja llarga de calor i l´esforç pels continus intercanvis. Durant bona part de la partida van manar en el marcador Soro III i Javi amb una diferència màxima de dos jocs. El campió individual estava intractable i es multiplicava per a carregar i restar perquè els rivals evitaven al seu mitger. A l´altre costat de la corda Puchol II també portava el pes de la confrontació. I amb el bon fer de les dues parelles, sobretot dels escaleters, el marcador va arribar fins al 45-40 favorable als després perdedors.

A continuació es va completar un joc tan llarg com espectacular. Els rojos tingueren dues vegades val per a incrementar l´avantatge a dos parcials, però finalment sumaren els blaus (45-45).

A partir d´ací la partida va canviar. El joc següent també va ser igualat, però es començava a notar que a uns els eixia la pilota més violenta que als altres. La semifinal s´estava decantant. Puchol II i Nacho aprofitaren que estaven més sencers per a atacar constantment i s´emportaren la victòria.

Raspall adaptat

El trinquet Pelayo va acollir ahir el Campionat Autonòmic Individual de raspall adaptat, que organitza la Federació de Pilota Valenciana junt amb la Federació d´Esports Adaptats de la Comunitat (FESA). De nou, el protagonista indiscutible va ser Julio.

El pilotari d´Oliva és tot un referent en este vessant del raspall i aconseguí proclamar-se campió per seté any consecutiu. Julio va ser el cap de sèrie i entrà directament a la fase final del campionat. En la competició van participar un total de cinc jugadors. A més del campió, també s´enfrontaren sobre les lloses Pascual de Xirivella, Toni de València, Salva de l´Alqueria de la Comtessa i Paco de València.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine