No hi ha qui pare a Puchol II. El pilotari de Vinalesa va aconseguir ahir una altra victòria de rellevància, en este cas en el Trofeu de la Ceràmica que es va disputar a partida única a Manises. Amb Salva com a company va superar a Genovés II i Jesús per 60-40.

El domini dels vencedors va ser evident des dels primers compassos, a més en les dues línies. El ritme i la velocitat de la parella guanyadora era major i la pilota també els eixia de la mà amb més violència. Amb açò van aconseguir distanciar-se fins a un clar 50-30. Posteriorment els va bastar amb administrar l’avantatge fins al final.

Molt més igualada va transcórrer la partida de frontó que es va completar a Cheste en la qual Fageca i Alejandro van guanyar a De la Vega i Carlos de Massalfassar per 41-40. Els quatre pilotaris estigueren de deu, però el més aplaudit va ser el davanter de Paterna per la mestressa en la consecució d’un bon nombre de tantos.

Les partides de festes continuen hui a Barxeta. Serà al carrer i en la modalitat de raspall. El cartell és de luxe perquè s’anuncia al número u, Ian, i a les figures locals, Moltó i Pablo. I amb ells, Coeter II, que torna a vestir de blanc per un dia.