23 de julio de 2018
23.07.2018
Trofeu de la Ceràmica

Puchol II també guanya a Manises

Amb Salva al mig s´ha proclamat campió del Trofeu Ceràmica

23.07.2018 | 11:50
Puchol II continua acumulant victòries.

No hi ha qui pare a Puchol II. El pilotari de Vinalesa va aconseguir ahir una altra victòria de rellevància, en este cas en el Trofeu de la Ceràmica que es va disputar a partida única a Manises. Amb Salva com a company va superar a Genovés II i Jesús per 60-40.

El domini dels vencedors va ser evident des dels primers compassos, a més en les dues línies. El ritme i la velocitat de la parella guanyadora era major i la pilota també els eixia de la mà amb més violència. Amb açò van aconseguir distanciar-se fins a un clar 50-30. Posteriorment els va bastar amb administrar l´avantatge fins al final.

Molt més igualada va transcórrer la partida de frontó que es va completar a Cheste en la qual Fageca i Alejandro van guanyar a De la Vega i Carlos de Massalfassar per 41-40. Els quatre pilotaris estigueren de deu, però el més aplaudit va ser el davanter de Paterna per la mestressa en la consecució d´un bon nombre de tantos.

Les partides de festes continuen hui a Barxeta. Serà al carrer i en la modalitat de raspall. El cartell és de luxe perquè s´anuncia al número u, Ian, i a les figures locals, Moltó i Pablo. I amb ells, Coeter II, que torna a vestir de blanc per un dia.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook