28 de julio de 2018
28.07.2018
La pilota està de dol

La pilota plora per Miguel Royo

Va ser monitor de la majoria de les figures de tres dècades

28.07.2018 | 13:31
Miguel Royo, amb Víctor de Pelayo.

La pilota està de dol per la defunció d´un cavaller i sobretot un mestre, Miguel Royo, que va faltar en la nit del dijous per causes naturals.

Durant tot el dia d´ahir es van succeir les mostres de condol a la família al Tanatori de Massamagrell, on es van congregar pilotaris, en actiu i retirats, així com autoritats. A les xarxes socials també van ser innombrables els missatges d´ànim, reconeixement i agraïment. El soterrar ha tengut lloc aquest dissabte a les 11.30 hores en l´església parroquial de la mateixa localitat.

Miguel Royo va vestir de blanc, però la pèrdua de la visió en un ull a causa d´un accident va tallar la seua prometedora trajectòria com a professional. La pilota havia perdut una figura, però va guanyar un mestre, amb el sentit més extens de la paraula. Moltes veus autoritzades diuen que el millor, per la capacitat que tenia per a transmetre els seus coneixements i la facilitat amb la qual es guanyava la confiança dels seus pupils.

La gran majoria de les grans figures de les tres últimes dècades de la disciplina per dalt corda van passar per les seues mans a les escoles de Massamagrell, Sagunt, l´Eliana i també a la Universitat Politècnica de València.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine