07 de agosto de 2018
07.08.2018
XIII Trofeu Diputació de València de Frontó

Aplega la festa de les tres parets

El Diputació de frontó comença este mateix dissabte a la canxa esportiva de Museros

07.08.2018 | 15:07
Bueno serà un dels contendents de la partida inaugural del pròxim dissabte a Museros.

Ja s´ha acabat el temps d´espera per als aficionats i també per als grans protagonistes del XIII Trofeu Diputació de València de Frontó. Esta setmana es dóna el tret d´eixida a una competició que oferirà un total de set partides fins que es resolga el títol.

El tret d´eixida està programat el dissabte a Museros Els primers equips en enfrontar-se seran els representantiu de la mateixa localitat que acull la jornada inaugural, amb Genovés II i el pilotari de casa Adrián, i el de Vilamarxant, amb Bueno i Raúl. La partida començarà a partir de les 20.00 hores, al frontó municipal.

La formació ´visitant´ ha patit canvis en els últims dies. Des d´un principi, l´equip de Vilamarxant estava format per Bueno i Moro, però el jugador de Massalfassar es va lesionar durant la final de frontó per parelles que disputà al frontó d´Albal junt amb Alejandro de Paterna. En eixa jornada tenien a la contra a Pasqual de la Pobla de Vallbona i a Zarzo, de la mateixa localitat. Durant el transcurs de la partida, Moro va xocar contra Pasqual i, tot i que hagué d´intercanviar posicions amb el seu company, continuà jugant. Després d´un complet seguiment mèdic, no ha pogut recuperar-se a temps per a disputar una de les seues cites més importants.

Ara serà Raúl de Godelleta, un altre mestre de les tres parets, qui s´encarregue de substituir-lo en les dues partides de la lligueta, per tal d´aconseguir passar a la final. Formarà equip amb tot un campió europeu com és Bueno de Meliana, que junt amb Sacha va aconseguir l´or a la modalitat de wallball, el passat divendres a la ciutat holandesa de Franeker. La competició continuarà el divendres 17 d´agost, quan aplegarà el moment de debutar a Puchol II i Adrián de Quart, que es mesuraran a Genovés II i Adrián de Museros. El de Vinalesa defensa actualment el títol. En l´edició anterior el va aconseguir amb la gran ajuda de Roberto de Beniparrell. Este any canvia el seu equip i forma amb un altre habitual en la disciplina de frontó, Adrián de Quart. La parella pugnarà pel seu lloc a la final contra una dupla que ja haurà jugat una partida prèvia, la de Museros.

La resta de partides es jugaran entre l 19 i 31 d´agost mentre que el títol es decidirà el 9 de setembre a Almussafes. La combinació de jugador de la nòmina professional i els referents de les competicions oficials de frontó que s´organitzen durant tot l´any sol ser sinònim d´espectacle, qualitat i solvència, que faran les delícies de tots els espectadors que tinguen l´oportunitat d´acostar-se a les partides. Este any, a més, s´han aglutinat els dies de competició de cara al cap de setmana i en un horari que facilite l´assistència, fugint també de la calor sufocant d´estos dies.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook