10 de agosto de 2018
10.08.2018
Trofeu Diputació de Castelló

Els millors per a un aniversari redó

El X Trofeu Diputació de Castelló es jugarà a Borriol, Borriana i Vila-real

10.08.2018 | 13:16
Soro III jugarà la segona semifinal al trinquet de Borriana i tindrà a Puchol II en la contra.

La desena edició del Trofeu Diputació de Castelló ja està preparada per a donar el seu tret d´eixida. Ahir es va presentar a la seu de la institució provincial el torneig per a este 2018, que dividirà les tres jornades que el conformen entre els mesos d´agost i setembre.

L´acte va estar presidit pel diputat d´Esports, Luis Martínez, que va assegurar que «ens trobem davant una competició consolidada en la qual s'entremesclen esport, tradició i identitat. La pilota valenciana és una cosa molt nostra, molt arrelada en els nostres pobles, i iniciatives com esta pretenen promocionar i enaltir esta pràctica esportiva declarada Bé d'Interés Cultural».

Tampoc va faltar a la cita Josep Maria Catalunya, com a portaveu de la Fundació per la Pilota Valenciana. «Hi ha una tradició grandíssima per part de la Diputació i del Club de Pilota de Castelló i des de la Fundació, en el nostre primer any des que s'ha constituït, hem volgut participar en esta presentació per a dir en veu alta que estem molt agraïts. Enguany es jugarà als trinquets de Borriol, Borriana i Vila-real, però en pròximes edicions volem estendre el trofeu a altres trinquets», va comentar Catalunya.

Els pilotaris Javi i Carlos van fer de portaveus de tot l´elenc de jugadors que formen part del gran cartell preparat per a este aniversari del trofeu. «És un torneig molt atractiu perquè estan les principals figures del moment. És un trofeu curt, però hi ha tanta qualitat en els equips que està a l'altura d´uns altres de molt prestigi que es disputen en les províncies de València i Alacant», analitzà el mitger de Massalfassar. El pilotari de Genovés va mostrar la seua alegria, tractant-se de l´únic punter que jugarà en esta ocasió. «És una gran satisfacció que et convoquen per a tornejos d'este nivell. Significa que ho estàs fent bé». En el merament esportiu el torneig ha tirat la casa per la finestra i ha volgut comptar amb els millors per a commemorar una edició redona com la dels deu anys. La primera semifinal es jugarà el dilluns 20 d´agost a Borriol, emmarcada en les festes patronals de Sant Bertomeu. A una banda de la corda estaran Pere Roc II i Félix, a l´altra, Genovés II, Raúl i Carlos. Enfrontament potent al qual l´afluència d´espectadors està assegurada. La segona semifinal està programada el 15 de setembre al trinquet de Borriana. Dues parelles seran les protagonistes en esta ocasió.

L´equip format per Soro III i Javi haurà de mesurar forces amb Puchol II i Héctor. Les dues formacions han demostrat en sobrades ocasions la bona compenetració que tenen sobre les lloses.

Els equips vencedors tindran el privilegi d´enfrontar-se en la batalla pel títol. La partida tindrà lloc el dia 21 al trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook