Ahir es va completar el cartell de la final del XX Trofeu Gregori Maians d’Oliva. Moltó i Canari van véncer a Ian i Sanchis, 25-5. L’enfrontament va estar marcat per la pluja, que va parar la partida durant pràcticament mitja hora, ja que l’aigua entrà al trinquet posant en risc la seguretat dels pilotaris.

El primer joc de l’encontre va ser el més disputat. Dues vegades aconseguiren val els rojos, per quatre dels blaus, que van ser els que anotaren el primer des del traure. El rest de Barxeta i el mitger de Xeraco van mostrar-se més llançats des d’un principi.

Canviaren les posicions al trinquet per continuar amb el transcurs de la partida quan la forta pluja pausà el joc amb 30-15 per als blaus. Grans parades de Canari van afavorir que Moltó poguera enviar la pilota a la galeria per tancar el segon joc a favor seu.

I fins al 15-0 aconseguiren pujar els vencedors al marcador, amb una pilota que Ian i Sanchis no podien deixar amagada a la galeria permesa, el que va provocar que els nervis i la tensió feren acte de presència a la canxa.

Cal destacar que els quatre pilotaris van deixar-se la pell sobre les lloses, i més tenint en compte que no jugaven massa segurs perquè el sol no acabava d’eixugar-se del tot. El campió individual i el seu company per a esta batalla pogueren sumar un joc, però pot ser massa tard per al ritme que havien agafat els rivals, que no van donar treva i amb 25-5 van accedir a la final del pròxim dimarts. Serà eixe mateix dia quan el club local faça l’homenatge a Waldo Vila.