El trinquet Císcar de Piles reprén l’activitat esta vesprada després que la setmana passada tancara les portes en deferència a la localitat veïna d’Oliva, que celebrava la segona semifinal del XX Trofeu Gregori Maians, entre les formacions de Ian i Sanchis i la de Moltó iMoltó Canari.

La canxa de la Safor tenia preparat un duel de parelles que ha hagut de modificar-se a última hora. El cartell havia anunciat de nou al campió individual junt amb el mitger de Montesa, Sanchis. A la contra jugarien Sergio i Canari.

Però durant la partida del dimecres a Castelló de Rugat, Ian es va colpejar al maluc quan anava guanyant amb Sanchis 10-0 contra Sergio i Tonet IV. El rest de Senyera pogué acabar la partida amb victòria (25-20), però minvat físicament. Per precaució no disputarà l’enfrontament d’esta vesprada a Piles i estarà una setmana de descans per tractar de recuperar-se al màxim de cara a les següents competicions i partides del dia a dia.

Ara és moment de posar-se en mans dels experts per descartar una possible lesió. Qui tampoc jugarà serà Sanchis, que després d’haver superat uns problemes al braç, ha d’anar amb cura i no sobrepassar el ritme de partides per evitar una recaiguda.

Així bé, el cartell queda configurat amb Moltó i Gabi a una banda, i a la contra tindran a la dupla formada per Sergio i Canari. La partida està programada per a les 18.30 hores.

Abans es jugarà un enfrontament de juvenils, que estarà protagonitzat per Ivan i Leandro contra Vicent i Feo. Esta partida prèvia es disputarà a les 17:00 hores, com és costum a la canxa de Piles.