24 de agosto de 2018
24.08.2018
Campionat Individual de raspall

L´altre individual espera novetats

Ja es coneix la configuració del torneig a raspall i només falta el d'escala i corda

24.08.2018 | 11:53
L´altre individual espera novetats

El passat dilluns es va fer pública la configuració de la pròxima edició del Campionat Individual de raspall, que arriba amb sensibles novetats en el format de competició. La principal és que tots els participants començaran en la mateixa ronda, els octaus de final, eliminant-se així els privilegis que tenien els caps de sèrie, que solien debutar en els quarts de final. L´inici està programat el 24 de setembre.

Ara falta conéixer l´altre mà a mà, el d´escala i corda, que en teoria transcorrerà de manera quasi paral·lela. Si es manté la dinàmica de les darreres temporades, arrancaria una setmana abans o després per a evitar que les dues finals es jugaren el mateix dia o cap de setmana.

Com que les competicions oficials de les dues modalitats professionals es juguen amb el mateix sistema, l´Individual d´escala i corda hauria de tindre els mateixos canvis que el de raspall. Si és així, els 16 participants es distribuiran en dos grups, Imparell i Parell, d´acord a la classificació obtinguda en l´edició anterior.

Tenint en compte els resultats de fa un any Soro III encapçalaria el Grup Imparell per la seua condició de campió mentre que Pere Roc II seria el primer de la llista del Grup Parell. A partir d´ací no està tan clar en quina posició accedirien la resta de pilotaris perquè Marc, el teòric tercer, és seriós dubte per la lesió al muscle, mentre que Miguel, que va acabar quart, s´ha retirat de la pràctica professional.

Els següents en l´escalafó, seguint els resultats de l´exercici anterior, serien Puchol II i Fageca, que van caure en els quarts de final pel mateix resultat de 60-50. Si al de Vinalesa li correspon finalment el número 3, no es produiria la final més esperada contra Soro III perquè els dos coincidirien en el mateix grup. Com a molt tard s´enfrontarien en una semifinal que, això sí, resultaria una final anticipada. Genovés II i Bueno són els altres jugadors que l´any passat van completar els quarts de final i per tant evitarien als quatre pilotaris anteriors en el debut, com també Salva i Giner, que es van quedar en la primera fase. Per davant del mitger de Massamagrell i del rest de Murla estaria Pablo de Borriol, que és baixa segura perquè continua lesionat. A estos huit participants segurs cal afegir altres huit -set si Marc es recupera a temps- per a completar els enfrontaments d´octaus de final. Pablo de Sella, De la Vega, Nacho i Monrabal II serien quatre.

També s´ha de comptar amb Ferrer i José Salvador, este últim amb el bitllet que li ha atorgat proclamar-se campió del sub-23. I amb Francés, que en la passada edició no va arribar a debutar per una inoportuna lesió. Faltaria un, però el cert és que sobraran candidats que s´hauran de guanyar el lloc en les eliminatòries prèvies.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook