04 de septiembre de 2018
04.09.2018
Individual de raspall

Vercher remunta a Roberto i entra en l´Individual

El rest de Piles va fer els quatre jocs seguits al mitger d'Alzira

04.09.2018 | 11:32
Vercher s´ha convertit en el quinzé participant de l´Individual de raspall.

L'Individual de raspall ja té al quinzé participant. Serà Vercher, que ahir es va guanyar el lloc en la ronda inicial dels octaus de final en superar a Roberto en la primera de les dues eliminatòries prèvies.

La partida, que es va decidir pel resultat de 25-15, va ser estranya per l'evident canvi de papers. I és que el domini del mitger d'Alzira va ser més que clar en la primera part mentre que posteriorment es va imposar el rest de Piles amb la mateixa solvència o inclús més.

Els dos primers parcials van caure del costat de Roberto. L'inicial, des del rest, amb contra de Vercher, però tampoc excessiva com a optar a sumar-lo. I el següent des del dau amb facilitat.

Si això fóra ciclisme, es podria dir que Roberto va patir una 'pájara' a continuació. El pilotari no estava, havia desaparegut. Semblava que s'havia quedat sense forces, però l'exigència dels dos jocs anteriors no havia sigut tanta. I Vercher va aprofitar per a igualar a 15.

En els dos últims jocs sí que hi va haver algo més de batalla, però sempre amb Vercher portant la iniciativa. Com és habitual en el jove pilotari, la treta va ser un gran recurs, com també el rebot. I les pilotes que va tindre clares per a acabar-les les va aprofitar perfectament.

El triomf classifica a Vercher en el grup parell on en els octaus de final es trobarà amb Seve, un dels participants més destacats de l'edició anterior. El quadre dels octaus de final s'acabarà de concretar el dijous al trinquet de Bellreguard on Badenes s'enfrontarà contra Iván, campió del torneig en categoria sub-23. El vencedor passarà al grup imparell on tindrà a Marrahí per rival.


Massamagrell, Sueca i Pelayo

En la modalitat d'escala i corda les prèvies es jugaran la darrera setmana del mes. En els pròxims dies, bona part del més destacable ocorrerà a Massamagrell, Sueca i al trinquet de Pelayo.

El trinquet del Tio Pena ha tancat la temporada d'estiu i hui torna a la partida única. Durant les pròximes setmanes començarà a les 17.30 hores. Un poc més endavant, quan el sol es fique al llit més prompte, l'horari tornarà a variar. Esta vesprada hi ha cartell 'de fira' amb Soro III i Genovés II encapçalant els equips.

A Sueca, el divendres conclou el Trofeu Festes, la cita més rellevant de l'any al trinquet de la Ribera. De la Vega, Pere i Carlos s'enfrontaran pel títol contra Giner, Tomàs II i Monrabal II. En el camí s'han quedat Soro III i Santi així com Genovés II, Jesús i Álvaro.

Per la seua banda, la catedral torna a obrir el dissabte després del parèntesi vacacional. Ho farà amb un duel per parelles del màxim nivell: Puchol II i Carlos que tindran en la contra a Francés i Félix.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook