La d’ahir a Bellreguard no era una partida d’urgències però sí de ganes de revertir el discret començament en la Lliga Bankia de raspall i es va notar en el rendiment dels dos equips, que oferien un bon espectacle i una intensa batalla. La victòria va ser per a la formació de Genovés de Sergio, Coeter II i Néstor que va superar a la de la Llosa de Ranes de Guadi, Brisca i Miravalles per 25-15.

La igualtat va marcar la partida així com les constants anades i tornades de la vaqueta. Els quinzes van caure indistintament des del rest i el dau i en bona part dels jocs els dos equips tingueren val.

Tot i que es van haver de treballar de valent la consecució dels dos primers jocs, Guadi i els seus companys van fer que el públic pensara que la partida seria blava. El rest trea amb potència i col·locació mentre que Brisca i Miravalles acompanyaven en la restada i les rematades.

A continuació es van estrenar els rojos gràcies a tres volees, una per línia, que van deixar el parcial en val-net. Els rivals aconseguiren posar la incertesa en sumar dos quinzes però els de Genovés acabaren sumat. Havia començat la remuntada.

A partir d’ací va emergir la figura de Sergio, que fins a la conclusió de la confrontació va estar incommensurable. Al dau traent de diferents maneres però sempre amb eficàcia i des de qualsevol posició jugant la pilota d’aire per a aconseguir el quinze directe o generar rematades per als companys, que es contagiaren del seu bon joc.

Classificació

Amb la disputa de la confrontació d’ahir cada equip ha completat la segona partida de les cinc que tenen programades en la fase regular.

La primera posició en la classificació és per a Ian, Canari i Ricardet, que amb 6 punts són els únics que encara no coneixen la derrota. Amb 4 punts, la segona plaça és per a Moltó, Tonet IV i Lorja, que han perdut un envit i han guanyat l’altre però han sumat en els dos.

El trio de Sergio puja fins a la tercera posició gràcies als 3 punts aconseguits ahir mentre Montaner, Sanchis i Gabi són ara quarts amb 2 punts. La posició de cuer continua sent per a Guadi i els seus companys, que són els únics que encara mantenen el caseller a zero.