L'infortuni s'està encebant amb l'Individual de raspall El dimecres era Sergio qui anunciava la seua renúncia a jugar per lesió i ahir, Brisca va abandonar la partida que l'enfrontava a Guadi a Bellreguard quan el marcador reflectia 15-10 favorable al de la Llosa de Ranes, que es classifica per als quarts de final.

Unes fortes molèsties al maluc van ser la causa de l'abandó. El mitger havia tingut problemes en esta zona, però estaven totalment superats. Fins ahir, que es van reproduir i amb l'esmentat resultat de 15-10 en contra ja no va poder continuar.

Fins a eixe moment es va presenciar un duel igualat, però amb Guadi tenint un poc més la iniciativa perquè en tot moment va acatxar la pilota. El primer joc va ser més o menys clar per a Brisca amb el traure. En els posteriors els dos pilotaris tingueren val, però van caure del costat de Guadi.

Amb esta partida queden resolts els huitens de final. La primera eliminatòria de quarts enfrontarà a Moncho i Seve el pròxim dilluns a Xeraco. Ja en dimarts, Marrahí. El dimecres, Guadassuar acollirà el 'derbi' entre Moltó i Pablo mentre que Ian tancaran la ronda el pròxim divendres a Piles. Canari, Ricard, Iván, Vercher són els pilotaris que han dit adéu.

La jornada de hui a Genovés, ha estat substituïda per una sessió de luxe. Primer jugaran Marrahí i Leandro III contra Moncho i Guille. A continuació, Ian i Sanchis contra Moltó i Tonet IV.