L'any passat va ser una de les grans sensacions de l'Individual Bankia de raspall perquè en el seu debut va arribar fins als quarts de final després de superar a uns quants rivals d'entitat. Enguany, Seve millorarà eixos registres perquè des d'ahir és el primer semifinalista de la competició.

El mitger de Villanueva de Castellón va superar a Moncho per 25-15 al trinquet de Xeraco en l'eliminatòria que va obrir els quarts de final.

Els dos primers jocs van ser semblants, amb els dos pilotaris sumant al dau en aprofitar que pegaven primer, si bé es van presenciar bons intercanvis.

L'equilibri es va trencar a continuació. Seve va fer un pas endavant, es va mostrar més segur i resolutiu i va anotar amb autoritat, primer al rest i posteriorment amb el traure per a posar el marcador en 20-10.

La diferència entre els dos contendents era evident i semblava que el parcial següent seria el definitiu, més encara amb el val-15 favorable al mitger. Però Moncho va traure el geni i va fer el joc. El rest de Manuel havia reaccionat i també va plantejar batalla a continuació, però Seve va saber tancar la partida al dau.

Hui a Oliva

La competició continua esta vesprada al trinquet d'Oliva amb l'eliminatòria que enfrontarà a Marrahí contra Punxa. La partida és molt interessant perquè mesurarà a dos dels pilotaris que en teoria són les principals alternatives al favoritisme de Moltó i Ian.

Marrahí fa temps que està en un escaló superior al de Punxa i tradicionalment ha obtingut millors resultats en el mà a mà, això sense tindre en compte el títol de la temporada 2014. Però el de Piles sempre ha molestat als favorits i campions. És un os, un possible guanyador si el d'enfront es despista o no juga al nivell requerit.

En la ronda anterior Marrahí es va desfer del campió sub-23, Iván, pel tanteig de 25-5. El de Villanueva de Castellón va trobar oposició al principi, però va controlar la partida amb solvència.

Punxa ve de guanyar pel mateix resultat a Miravalles, que va començar bé i va acabar minvat de facultats per unes molèsties. Tot i això, el pilotari de Piles va ser superior i just vencedor.