Una sola absència ha obligat a modificar els tres equips que participaran en el torneig d'escala i corda del Trofeu Mixt Fundació José Luis López. Però clar, la baixa és més que significativa. La del número u sense anar més lluny. Puchol II ha caigut del cartell original i ara entra Puchol IIGenovés II

Com la premissa en l'esport de la pilota és que els dos bàndols que s'enfronten al trinquet tinguen les mateixes opcions de victòria, l'organització ha estimat oportú canviar alguns noms de lloc. Finalment, Genovés II jugarà amb Javi i Carlos, Soro III

A priori sembla que la decisió és encertada. Pot ser que algun equip tinga un poc més de quinze o que altre parega més solvent en defensa, però els tres tenen armes per a intentar aconseguir el títol.

El que no ha variat és la composició dels trios que jugaran en la modalitat de raspall: Ian, Tonet IV i Raúl; Sergio, Brisca i Lorja; Marrahí, BriscaMarrahíCanari

Certament són tres equips que poden respondre a l'exigència de la cita, però no estan tots els pilotaris que podrien estar. Falta el número u, Moltó, una absència que resulta més que destacable.

Des de l'organització expliquen que el de Barxeta és qui porta la càrrega més gran de partides de major compromís des que va començar l'Individual, inclús abans. I que la intenció és repartir els esforços. Però que Moltó està com una poma i podria haver sigut el cap de cartell del torneig a raspall, això que no ho dubte ningú.

Ara queden per davant quatre sessions dobles de luxe, totes al trinquet Pelayo. Sempre es jugarà primer a raspall i a continuació a escala i corda.

La jornada inaugural tindrà lloc el pròxim dissabte. L'equip de Marrrahí s'enfrontarà al de Sergio i el de Soro III al de Genovés II.El dijous 29 entraran en escena Ian i els seus companys per a mesurar-se al trio de Sergio. Després debutarà Francés, que tindrà a Genovés II en la contra.

La darrera jornada de la fase prèvia es completarà l'1 de desembre: Ian contra Marrahí i Soro III contra Francés. Els dos equips de cada modalitat amb millors registres accediran a les finals del 8 de desembre.