Es tanca la segona jornada de les Lligues Bankia amb dades molt diferents en cadascuna de les modalitats. En escala i corda, amb els primers llocs molt igualats. Però en la disciplina del raspall, els que han aconseguit puntuar i els que encara tenen el marcador a zero. Un desequilibri en esta última que preocupa a alguns jugadors.

Este seria el cas dels pilotaris del conjunt de Villanueva de Castellón, Marrahí que després de la seua última partida a Oliva segueixen sense puntuar, ja que no van aconseguir vèncer als representants de Dénia, Ian, que anhelaven la seua primera victòria en la Lliga.

La formació de Xeraco es troba en esta mateixa situació. Els seus pilotaris, Pablo, Canari no van aconseguir estar a l'altura d'un dels seus rivals de Genovés. Sergio, Seve i Ricardet encara no han perdut cap dels seus enfrontaments i per això comparteixen el primer lloc amb l'Ajuntament d'Oliva, ja que Montaner, Brisca es troben invencibles en estes primeres jornades. El dissabte que ve, a les 18.30 hores, en el trinquet de Genovés, s'enfrontaran els equips que encapçalen la classificació, marcant així la primera diferència entre tots dos.

En la Lliga Bankia d'escala i corda Lliga Bankia d'escala i cordatots han sumat algun punt als seus marcadors, encara que ni l'equip de Vila-real, amb Soro III, ni el de Pedreguer-Masymas, amb Francés, Pere i Tomás II, han aconseguit de moment guanyar alguna de les dues partides disputades.

Estos últims van perdre dissabte passat a casa i van posar en el més alt de la classificació al trio de Valencià. Puchol II, Raúl i Bueno lideren la competició amb 4 punts gràcies al millor coeficient de jocs. És esta xicoteta diferència de +10 la que els separa de l'Ajuntament d'Almussafes. De la Vega no coneixen encara el que és la derrota en esta Lliga i sembla que tardarà a arribar si mantenen el nivell que estan oferint.

L'equip del debutant De la Vega es proclama ja com un dels favorits en les xarxes socials per a guanyar la competició. Dissabte que ve s'enfrontaran contra Soro III i els seus companys a Pelayo en partida programada a les 18.00 hores.