Bona prova de la igualtat amb què està transcorrent la Lliga 2 de raspallés que Vicent i Raúl afrontaven ahir el començament de la tercera jornada en la posició de cuers i en acabar la partida que es va completar a Xeraco es van situar en la segona posició. Prou més malparats van eixir Vercher, que amb la derrota per 25-10 cauen fins al quint lloc. Això sí, empatats a 2 punts amb els tercers i quarts.

La confrontació va ser molt bona durant la primera meitat i competida, però decantada, en la segona. Vercher i Néstor van ser els primers que van sumar per eixir en el primer joc des del dau i posteriorment se succeïren les igualades a 5 i a 10 perquè els dos equips continuaren anotant amb el traure.

Posteriorment es va imposar la millor definició de Raúl. El duel al rest va quedar en taules, perquè Vicent i Vercher continuaren a gran nivell, però davant sí que hagué diferència en el moment d'acabar-les.

La següent partida es disputarà el dijous a Bellreguard on es mesuraran els equips encapçalats per Mario i Salelles II mentre que el trinquet de Piles tancarà la jornada el divendres amb la confrontació entre els conjunts de Punxa i Badenes.

La Lliga 2 d'escala i corda encetarà la mateixa tercera jornada demà al trinquet de Guadassuar. Curiosament, com va passar ahir a Xeraco, jugaran els primers de la taula, José Salvador i Nacho, contra els pilotaris que la tanquen, Giner i Héctor.

Pelayo el dijous i Sueca el divendres seran els recintes que acolliran les altres dues confrontacions d'esta jornada.