La Lliga Bankia en la modalitat d'escala i corda va tancar la tercera jornada ahir al trinquet de Benissa que es va omplir per a presenciar l'enfrontament entre els equips liderats per Puchol II i Puchol IIGenovés II Va guanyar el segon, que a més va ser el millor de la vesprada, pel resultat de 60-40.

El començament va ser de domini clar per a la formació representativa de València de Puchol II, Raúl i Bueno, que en sumar un parell de jocs va fer que la càtedra es decidira a donar de 15 en les travesses.

Però el trio de Murla va reaccionar, perfectament comandat per Genovés II i amb Javi i Héctor tancant els quinzes, el mitger sobretot per potència i el punter amb més subtilesa. El marcador estava en iguals a 30.

La partida s'havia tornat blava i cada vegada ho seria més. Els de Murla donaven la sensació d'estar més còmodes i de tindre les coses més clares, sobretot en la definició. La contra restava molt, però els quinzes es resistien, la qual cosa va fer que l'electrònic avançara al 30-40 favorable a Genovés II, Javi i Héctor.

I novament hi hagué igualada, esta vegada a 40, gràcies al fet que Raúl mantenia l'eficàcia, però sobretot a l'aparició de Puchol II, que ara sí les acabava com és costum en el campió individual: amb jugades que a la vista semblen fàcils però que requereixen una execució extremadament complicada.

L'equip de Murla havia encallat i el de València anava cap amunt. Va ser aleshores quan Genovés II va traure la màgia amb tres quinzes dibuixats que van parar la reacció dels rojos i van posar al seu conjunt novament per davant, ara amb 40-45.

I en 40 es van quedar Puchol II, Raúl i Bueno, que altra vegada es van fer forts en defensa, però no van estar capaços d'agafar la iniciativa en atac. I a força de carregar, Genovés II, Javi i Héctor es ficaren a un joc de la victòria (40-55).

En el parcial posterior i amb el marcador assenyalant a 2, Raúl es va colpejar el muscle contra la muralla quan va intentar restar una rematada. El de Godellleta va continuar jugant però, el dolor era tal, que va passar a la punta i no va intervenir més. I sense la principal opció per a sumar, almenys ahir, els de València van claudicar poc després pel definitiu 40-60.

En observació

Raúl tindrà ara quasi una setmana per a recuperar-se perquè el seu equip tornarà a entrar en escena el pròxim dissabte a Pelayo en la partida que obrirà la quarta jornada. En la contra estaran Pere Roc II, Santi i Monrabal II Si el de Godelleta no pot jugar Bueno passaria al mig i Álvaro entraria en l'equip de punter. En la Lliga de raspall la quarta jornada començarà el divendres al trinquet del Genovés.