Poca història hi hagué ahir al trinquet Pelayo malgrat ser una partida que va generar gran expectació i que va omplir l'escala de la catedral. S'enfrontaven un dels millors equips en el començament de la Lliga Bankia d'escala i corda, el d'Almussafes de De la Vega, Félix i Nacho, i un altre que compta amb dos dels vigents campions i l'escaleter més llorejat en actiu, el de Vila-real de Soro III

Poc després de començar, l'equip que va vestir de blau ja s'havia distanciat en el marcador. I a mesura que va avançar la confrontació, la diferència entre els dos trios es va fer més evident. Així les coses, en una hora escassa estava resolta la partida.El més positiu va ser tornar a presenciar a un De la Vega excels, per la plasticitat amb la qual empra les dues mans. I a Félix carregant com si tinguera vint anys malgrat les 39 primaveres. Enfront, Soro III i Jesús van estar desconeguts.

Lliga 2

La Lliga 2 d'escala i corda també va tindre ahir partida, en el seu cas al trinquet de la localitat de Pedreguer on es va tancar la segona jornada. Pablo de Sella, Monrabal II i Conillet es van imposar a Monrabal IIFageca, triomf que situa al trio tercer en la taula mentre que la parella ha caigut fins a la quinta posició.