La Lliga 2 completarà esta setmana la primera volta de la fase regular. Serà hui a Massamagrell on arrancarà esta última jornada d'anada en la modalitat d'escala i corda A les 16.30 hores el tercer equip de la classificació amb 5 punts, el de l'Ajuntament de València amb Ferrer, Bueno i Álvaro, s'enfrontarà al de Vila-real, format per Marc i Carlos, que ocupa el segon amb 1 punt més.

Demà, a Guadassuar a les 18.00 hores, ho faran els dos equips que fins al moment es troben en la cua, el de Benidorm, amb Pablo Sella, Monrabal II, que tan sols ha guanyat una partida, i el de Murla, amb Giner i Héctor, que no ha guanyat cap encara.

En la disciplina de raspall La partida serà entre la parella del Genovés: Badenes i Ricardet, que fins al moment ocupen la tercera posició, contra la de Villanueva de Castellón: Vercher, que ocupen la quarta. Hui dia, els líders en esta modalitat són Salelles II i Gabi d'Oliva, però cal destacar que esta competició està més ajustada que la d'escala i corda, amb José Salvador i Nacho, d'Almussafes, en el primer lloc amb 2 punts d'avantatge respecte dels segons.