12 de febrero de 2019
12.02.2019
Lliga 2

Última jornada d'anada en la Lliga 2

El torneig per dalt corda visita hui el trinquet de Massamagrell

12.02.2019 | 11:11

La Lliga 2 completarà esta setmana la primera volta de la fase regular. Serà hui a Massamagrell on arrancarà esta última jornada d'anada en la modalitat d'escala i corda. A les 16.30 hores el tercer equip de la classificació amb 5 punts, el de l'Ajuntament de València amb Ferrer, Bueno i Álvaro, s'enfrontarà al de Vila-real, format per Marc i Carlos, que ocupa el segon amb 1 punt més.

Demà, a Guadassuar a les 18.00 hores, ho faran els dos equips que fins al moment es troben en la cua, el de Benidorm, amb Pablo Sella, Monrabal II i Conillet, que tan sols ha guanyat una partida, i el de Murla, amb Giner i Héctor, que no ha guanyat cap encara.

En la disciplina de raspall la jornada començarà el dijous a Bellreguard. La partida serà entre la parella del Genovés: Badenes i Ricardet, que fins al moment ocupen la tercera posició, contra la de Villanueva de Castellón: Vercher i Néstor, que ocupen la quarta. Hui dia, els líders en esta modalitat són Salelles II i Gabi d'Oliva, però cal destacar que esta competició està més ajustada que la d'escala i corda, amb José Salvador i Nacho, d'Almussafes, en el primer lloc amb 2 punts d'avantatge respecte dels segons.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook