La tornada de Raúl està molt més a prop. El pilotari va començar ahir a tocar pilota i les sensacions van ser bones, amb la qual cosa la seua tornada a la Lliga podria tindre lloc en la setena jornada.

El mitger es va lesionar el passat dia 27 de gener al trinquet de Benissa en colpejar-se el muscle contra la careta quan va intentar restar una rematada. Des d'aleshores i fins ahir el tractament per a restablir-se de la luxació ha estat bàsicament centrat en la fisioteràpia.

Raúl va provar-se ahir al carrer de pilota del seu poble, Godelleta, alternant exercicis físics amb uns altres suaus amb pilota. «Al principi de tocar-la em feia més dolor de l'esperat, però la molèstia a remés a mesura que ha avançat la sessió. Estic content amb esta primera pressa de contacte», explica el jugador.

Líders

Fins al moment del contratemps Raúl estava sent el component més determinant de l'equip representatiu de la ciutat de València. Ara bé, la magnífica trajectòria d'esta formació s'ha mantingut perquè Salva està cobrint el seu lloc a la perfecció. No solament això, en les dues partides sense Raúl, Puchol II ha mostrat una notable millora en la seua aportació. El número u ha passat d'estar bé a excel·lent.

Puchol II, Salva i Bueno defensaran demà el lideratge al trinquet de Vila-real contra Soro III que es troben en la lluita per eludir l'eliminació. La confrontació tindrà lloc a la nit, a les 23.00 hores, i suposarà l'inici de la segona volta, i de la sexta jornada.