Puchol II ha fet un pas endavant quan més li necessitava el seu equip. El campió individual estava complint en la Lliga, però el seu nivell no acabava de ser l'habitual. Li faltava un poc per a ser el pilotari decisiu que pot acabar el quinze des de qualsevol lloc i situació.

Ara sí que es pot dir que està de tornada. El dissabte de la setmana passada ja va completar una meritòria actuació a Pelayo en la primera partida en la qual no va tindre davant a Raúl, que continua recuperant-se d'una lesió. I en la nit d'este divendres va ser el número u que coneguem en enfrontar-se al trinquet de Guadassuar al millor equip del campionat fins a eixe moment, el d'Almussafes amb De la Vega

L'ambient al recinte de la Ribera va ser espectacular, la qual cosa demostra que l'horari nocturn és una bona opció, sobretot per a atraure a un públic jove, com va succeir. I la partida va ser millor que bona. Solament en els compassos finals va ser un poc més evident la supremacia dels guanyadors.

En els mèrits de la victòria també cal destacar a Salva i Bueno, que van guanyar el seu duel amb Félix i Nacho respectivament. Els 2 punts aconseguits per l'equip de València va ser cosa de tres.

Este resultat implica canvi en el lideratge. Puchol II i De la Vega es troben igualats a 8 punts, però el de Vinalesa es posa primer per guanyar l'enfrontament directe i pel millor coeficient de jocs a favor i en contra.

Pere Roc II guanya a Soro III

Pere Roc IISoro IIILa competició es va traslladar ahir fins al trinquet de Pedreguer on l'equip de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Monrabal II

El resultat es pot considerar ajustat, però la diferència entre els dos equips va ser molta. El trio de Benidorm va dominar absolutament durant tres quarts parts de la partida (55-30). Ja en el tram final, Soro III, Jesús i Carlos milloraren un poc i aconseguiren maquillar la derrota, però en cap moment donaren la sensació de poder optar al triomf.