Els dos millors equips fins a la data de la Lliga 2 de raspalles van mesurar ahir al trinquet de Guadassuar per a dilucidar a qui li correspon encapçalar la classificació. L'equip del Genovés va superar al d'Oliva de Salelles II i Gabi pel tanteig de 25-10, desenllaç que implica intercanvi de posicions: els vencedors passen a ser líders i els derrotats els seus immediats perseguidors.

La partida va ser prou exigent físicament i esta circumstància va afavorir a la parella del Genovés, que en el tram es va mostrar més fresca i sobretot contundent en les seues accions ofensives.

La vertadera batalla es va donar en els primers cinc parcials, quan es va jugar molt per dins. Badenes va començar traent, però van sumar Salelles II i Ricardet. I posteriorment s'equilibrava el marcador a 5, novament des del rest. A continuació, un altre joc per bàndol, esta vegada des del dau (10-10).

En este tram de la partida i malgrat l'equilibri en l'electrònic, Salelles II i Gabi donaven la sensació de tindre el quinze més a prop. Carregaven més, encara que els rojos restaven amb solvència i disparaven quan hi havia oportunitat.

En el cinqué joc va començar a notar-se el canvi de papers. Primer perquè Badenes va traure molt més que abans i també per les incisives rematades de Ricardet. Salelles II i Gabi responien, però ara eren ells els que anaven a remolc.

En els dos parcials posteriors, la diferència sí que va ser molta. Els blaus pràcticament se la llevaven de damunt i per part dels rojos era un no parar de carregar. En conseqüència, Badenes i Ricardet feren huit quinzes seguits i s'emportaren la victòria amb autoritat.

La jornada conclourà el dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes on la parella de Dénia de Mario i Miravalles jugarà contra la de Xeraco de Vicent i Raúl. Els alacantins estan en terra de ningú, igual de prop dels llocs de privilegi que dels perillosos. Però per a perill, el de la dupla de la Safor, que ha de guanyar o se li complicarà molt la classificació.

En la Lliga 2 d'escala i cordaEn este cas és un duel entre equips capdavanters, el d'Almussafes de José Salvador i Nacho i el de Vila-real amb Marc i Carlos.