Les dues lligues professionals van tancar ahir l'octava jornada de la fase regular. En queden dues més per a decidir qui passarà a les semifinals. Tots els equips tenen possibilitats, llevant del de Xeraco en la competició de raspall, i cap està matemàticament classificat encara que algú ja és semifinalista virtual.

Un que pràcticament es pot considerar semifinalista és el de València de Puchol II, Raúl i Bueno, que ahir va superar a Murla a la formació local de Genovés II

La partida va passar de l'equilibri inicial a l'alternança en el domini, sent primer Puchol II qui va manar en el marcador (35-25) i posteriorment el trio de Genovés II (35-40). A partir d'ací els vencedors es van apoderar progressivament dels rivals, que a més van pagar les errades que van cometre en arriscar per a fer el quinze.

El triomf torna a situar al capdavant de la classificació al conjunt que lidera el campió individual, que solament es quedaria fora de les semifinals si no puntua en les dues partides que li queden i s'estableix un empat a 12 punts entre tres o més equips. Encara així caldria tenir en compte el coeficient de cadascun. La probabilitat és mínima, principalment perquè l'equip està rendint a gran nivell.

En la Lliga Bankia de raspall la jornada va concloure al trinquet de Xeraco on l'equip de Villanueva de Castellón de Marrahí, Tonet IV i Néstor es va imposar al de Barxeta de MarrahíMoltó

La partida va estar renyida en l'inici i amb els dos equips parells en el rendiment. Fins que Marrahí, Tonet IV i Néstor van trencar des del rest per a posar-se 15-5. A partir d'ací, la supremacia dels vencedors sí que va ser evident.

Marrahí i els seus companys mantenen una fantàstica ratxa que ja és de cinc victòries consecutives, quasi sis, perquè abans de començar i no parar de guanyar van caure en iguals a 20 precisament contra Moltó. Els 11 punts sumats del tiró els ha situat per primera vegada en la primera posició de la taula.

En esta competició la classificació està encara més ajustada que en la d'escala i corda, amb l'excepció de Pablo, Canari La resta d'equips tenen la passada en les seues mans.

En altre ordre de coses, la Lliga 2 d'escala i corda va tancar ahir la setena jornada a Bellreguard on Pablo de Sella, Monrabal II i Conillet van guanyar a Monrabal IIFageca