07 de marzo de 2019
07.03.2019
Superdeporte
Lliga 2 d'escala i corda

El públic dempeus a Guadassuar

José Salvador i Nacho superen a Giner i Héctor en iguals a 55

07.03.2019 | 11:21

Quan al marcador es dóna la igualada a 55 i els aficionats retarden el començament del joc definitiu perquè estan ovacionant als pilotaris dempeus, és que la partida ha sigut molt més que bona. I així va succeir ahir al trinquet de Guadassuar on José Salvador i Nacho es van imposar a Giner i Héctor en la confrontació que va obrir l'octava jornada de la Lliga 2 d'escala i corda.

No solament això, el desenllaç va estar ple d'emoció perquè José Salvador i Nacho van estar capaços de tombar el val-15 de Giner i Héctor. Abans d'això, la partida va ser una constant de pegar molt i passar constantment la pilota, amb els quatre protagonistes signant una magnífica actuació.

Amb la victòria, José Salvador i Nacho tornen a ser líders amb 12 punts mentre que Giner i Héctor continuen cuers amb 5 punts.

Pròximes partides

La pròxima parada serà el trinquet de Vilamarxant on Fageca i Tomàs II s'enfrontaran demà a Marc i Carlos. En la Lliga 2 de raspall també es jugarà demà, però al trinquet del Genovés on Salelles II i Gabi mesuraran les seues forces contra Mario i Miravalles.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook