La Lliga Bankia d'escala i corda ja té dos semifinalistes confirmats: l'equip d'Almussafes amb De la Vega, Félix i Nacho i el de la ciutat de València amb De la VegaPuchol II

La competició va obrir ahir la novena jornada al trinquet de Pedreguer on De la Vega i els seus companys es van imposar per un ajustat 60-50 al trio de Murla de Genovés II. La partida va ser bona i l'actuació dels escaleters millor encara.

Amb este desenllaç, els trios que capitanegen De la Vega i Puchol II es troben fora de l'abast dels dos últims de la classificació, els de Genovés II i Soro III

Les altres dues partides de la jornada es completaran hui. Al matí i al trinquet de Guadassuar, el conjunt de Vila-real de Soro III, Jesús i Carlos s'enfrontarà al de Pedreguer amb Francés, Pere i Tomàs II.

L'única opció per a Soro III és la victòria o quedarà descartat. Francés, guanye o perda, es jugarà la classificació la pròxima setmana contra Genovés II, que amb el punt aconseguit ahir manté opcions. Però si Francés arriba amb 2 punts més dels que acumula ara, les possibilitats, clar, en seran majors.

L'altra partida de hui es jugarà a la vesprada a Massamagrell on el trio de València de Puchol II, Raúl i Bueno s'enfrontarà al de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Pere Roc IIMonrabal II Als primers solament els queda definir en quina posició accediran a les semifinals. Per als de Benidorm, el triomf seria sinònim de classificar-se mentre que si perden, es jugaran la passada en la darrera jornada.

En la Lliga Bankia de raspall ahir es va completar a la Llosa de Ranes la segona partida de la novena jornada, que va començar en la nit del divendres a Guadassuar.

Al recinte de la Ribera, l'equip de Barxeta de Moltó. I al trinquet de la Costera, el trio de Xeraco de Pablo, Canari i Raúl es va imposar al de Villanueva de Castellón de CanariMarrahí

Estos resultats deixen la situació pràcticament com estava. S'ha produït un xicotet ball de posicions en la taula, però ningú ha confirmat la classificació i tampoc el seu descart, llevant del ja conegut del trio de Pablo que ahir va rendir a gran nivell.

Els qui sí que es juguen hui el seu futur a Dénia són els locals Ian, Sanchis i Miravalles, que per a mantenir opcions han de puntuar davant dels representants d'Oliva, Montaner, IanBriscaEn cas contrari els quatre trios que encapçalen la classificació en este moment aconseguirien la passada a semifinals.