La Lliga 2 en la modalitat d'escala i corda va iniciar ahir la novena jornada de la fase regular al trinquet de Massamagrell on Pablo de Sella, Monrabal II Amb este resultat sumen els dos equips, que ara igualen a 12 punts amb els líders José Salvador i Nacho.

Els dos equips van signar una bona actuació. A la parella li va costar entrar en partida, situació que va permetre al trio distanciar-se considerablement en el marcador (40-20). Però amb la considerable posterior millora de Marc i Carlos i algunes errades de Pablo i Monrabal II, el duel es va igualar a 40. A partir d'ací es va jugar molt i paregut pel que fa al rendiment.

La competició continuarà el divendres a Vila-real on José Salvador i Nacho tindran l'oportunitat de tornar a ser líder en solitari, sempre que superen a Ferrer, Bueno i Álvaro, que opten a eixir de les places eliminatòries.

En la Lliga 2 de raspall la novena jornada completarà hui la segona partida al trinquet de Guadassuar on Salelles II i Gabi defensaran el lideratge davant de Vercher, que a hores d'ara són quarts amb 8 punts, un més que els equips que ocupen les places excloents.